ZERO WASTE

ZERO WASTE
18.-20. september

Dette Track giver dig redskaberne til at lave dine egne produkter – om det er essentielle hverdagsting eller mere luksuriøse produkter. Sæbe, tandpasta, vaskepulver, kropsolier – hvad skulle det være? Ved at lave dine egne produkter, kan du skære ned på forbruget af plastik og andet affald, mindske støtten til store producenter af kemiske produkter og samtidigt få dine behov opfyldt på en billigere, mere bæredygtig og mere fyldestgørende måde. Og, få nogle lækre ting med hjem!

*Lev og Lær Gården, adresse: Ærtevej 120, Egense, 5700 Svendborg

Læs mere om hver workshop- og oplægsholder samt lokation til ZERO WASTE nedenfor.

Homemade toothpaste illustration.

OPLÆGSHOLDERE

Gitte Mary
ZERO WASTE
18. september
Trash Workout

Gittemarie vil vende alt fra personligt aftryk og hvordan man bliver en bevidst forbruger til drivhusgasser, genbrugsguides og plastik emballage.

Diana Karpenko // GEN Ukraine
ZERO WASTE
19. september
Traditionelle ukrainske zero waste produkter 

Diana er medstifter af det første kunst-økosamfund “Obyrok” i Ukraine og vil med resten af GEN Ukraine dele ukrainsk magi indenfor Zero Waste, Prepping og Sank Lav Spis. Viden der i høj grad er gået tabt i Danmark de seneste generationer, men som stadig bruges aktivt i Ukraine.

NeoHippie // Calina Leonhardt
ZERO WASTE
19. september
Zero Waste livsstil & Mental Minimalisme 

Calina har med sine mere end 30.000 følgere været med til at inspirere folk til at lade bæredygtighed være et simpelt og naturligt valg i en moderne hverdag. Mental minimalisme er hendes grundfilosofi, og den deler hun ud af til både talk og workshop.

Anton Zabolotnyi // GEN Ukraine
ZERO WASTE
19. september  
Skønhedsindustri med Zero Waste

Anton Zabolotnyi blander 12 år i skønhedsindustrien i Ukraine, Indien og Azerbaijan med Zero Waste og bæredygtigheds-bevægelserne. Han vil bl.a. byde på Zero Waste tips og tricks.

LOKATION

Lev & Lær Gården
Ærtevej 120, Egense, 5700 Svendborg

Øko-net, Lev & Lær Gården og det økologiske landbrug Økologi på Ærtevej samarbejder om at sætte lokale fødevarer på bordet gennem afholdelse af kurser, workshops og folkekøkkener på Sydfyn, mellem Ollerup og Svendborg. Læs om gården her. Lev og Lær Gården vil danne ramme om ZERO WASTE,  DYRK og PREPPING.