Videoer

Under hele festivalen vil der løbende blive lagt videoer op af live-streams fra workshops og talks, samt videoer produceret af vores partner Global Ecovillage Network Ukraine. Alle videoerne kan også findes på vores YouTube kanal her.

Workshops & Talks fra festivalen

GROW OUR NEW FUTURE – Global Ecovillage Network Ukraine

Det ukrainske netværk for økosamfund er officiel samarbejdspartner i denne festival. De besidder en dybdegående viden om bæredygtig og modstandsdygtig livsstil. En viden der i høj grad er gået tabt i Danmark de seneste generationer, men som stadig bruges aktivt i Ukraine.

Gennem disse videoer kan du få indblik i nogle af disse guldkorn. Bliv klogere på bæredygtige hverdagstricks, zero waste løsninger og bliv inspireret af deres ‘simple living’ filosofi. Alle videoer har engelske undertekster (tryk på knappen i bunden af skærmen).

Opskrifter

Til festivalens tracks: SANK-LAV-SPIS og PREPPING har vi tryllet med naturen og skabt de lækreste spiselige sager. Uanset om du var med eller ej til de forskellige workshops, har du her adgang til alle opskrifterne. Klik på workshoppen du er interesseret i, og opskrifterne vil dukke op.