Tilmelding til Bæredygtighed & Modstandsdygtighed Festival 2020

Her kan du tilmelde dig den fysiske festival. Husk at du også kan følge med i hele festivalen gratis igennem videoer og løbende livestreams her på siden.

Du sammensætter dit eget festival program! Det betyder, at du selv kan vælge, hvilke Tracks du vil deltage i, eller om du vil have hele pakken. Vi vil gerne give alle mulighed for at være en del af festivalen, derfor er prisen afhægning af din økonomiske kapacitet. Vi har mulighed for at lave fleksible priser, fordi festivalen er støttet af CISUs engagementspulje.

Er du medlem af Landsforeningen for Økosamfund (LØS), eller har du planer om at blive det? Så kan du få gratis adgang til festivalen mod at fremvise dit medlemskab af LØS! Tilmeld dig festivalen med særlig adgang som medlem af LØS ved at sende os en mail på: festival@okosamfund.dk (inkluder din personlige kontaktinfo + om du deltager partout eller på specifikke tracks + yderligere info beskrevet i denne tilmeldingsformular). Du kan blive medlem på www.okosamfund.dk/medlemmer/

PRISER

Hele festivalen:

  • Lav indkomst/studerende/pensionist/børn: 430 kr.
  • Standard indkomst: 750 kr.
  • Fast indkomst med overskud: 1000 kr.

Pris per track:

  • Lav indkomst/studerende/pensionist/børn: 90 kr.
  • Standard indkomst: 150 kr.
  • Fast indkomst med overskud: 210 kr.

Ved at tilmelde dig et Track får du adgang til alle talks, workshops og samtalesaloner inden for pågældende Track. Det er ikke muligt at købe adgang til kun én enkelt workshop/talk.

Coronapolitik: Vi følger de anbefalede retningslinjer i forbindelse med corona-håndtering. Skulle der mod forventning blive genetableret forsamlingsrestriktioner på f.eks. max 10 personer, bliver festivalen stadig afholdt, men da vil kun de første 10 tilmeldte blive tilbudt deltagelse. Alle tilmeldte vil få tilsendt information per mail. Hvis du efter tilmelding ikke bliver tilbudt deltagelse på grund af corona, får du tilbagebetalt din billetpris.

Du kan melde dig til ved at udfylde felterne nedenfor. Din kvittering er din indgangsbillet.

Ved at tilmelde dig et Track får du adgang til alle talks, workshops og samtalesaloner inden for pågældende Track. Det er ikke muligt at købe adgang til kun én enkelt workshop/talk.

DKK