PREPPING



PREPPING
24. sep & 1. okt & 8. okt

OBS: ÆNDRET LOKATION D. 8. OKT
D. 8. okt kommer vi til at være i Den Selvforsynende Landsby (adresse: Højgårdsvej 27, Hundstrup, 5762 Vester Skerninge)

Jordens gaver spirer ikke hele året rundt, og hvis vi vil have mad og medicin fra naturen til hele året, skal vi lære at høste og opbevare det vi høster på en holdbar måde. Desuden kan råvarer skifte fuldstændig smag, form, farve og næringssammensætning igennem forskellige opbevaringsmetoder! Dette track byder på praktiske og håndgribelige værktøjer til at tørre, fermentere, sylte og alt derimellem. Ren magi. Dette er det tætteste vi kommer på et Hogwarts-kursus.

*Lev og Lær Gården, adresse: Ærtevej 120, Egense, 5700 Svendborg
OBS: ÆNDRET LOKATION D. 8. OKT
D. 8. okt kommer vi til at være i Den Selvforsynende Landsby (adresse: Højgårdsvej 27, Hundstrup, 5762 Vester Skerninge)

Læs mere om hver workshop- og oplægsholder samt lokationen til PREPPING nedenfor.

OPLÆGSHOLDERE

Signe Engelhardt Christensen
PREPPING
24. september
Fermentering og syltning til evigheder

Signe er permakulturist, anarkist, unschooler, fermenteringsentutiast, øko-kok, og selvbygger. Hun vil lære os at lave kraut med tilsatte vilde planter, fermenteret gulerodsstave, eddike på æbler, sylte svampe eller peberfrugter og lave mjød på æbler og urter.

Ditte Lustrup // Hybenliv
PREPPING
8. oktober
Hyben – en vitaminbombe fyldt med smag og næring

Ud fra en mission om at inspirere danskerne til at gøre brug af en af de sundeste og mest bæredygtigste frugter vi har i landet, vil Ditte dele ud af hendes nørdede viden om hyben og deres rosenblade, herunder tips og tricks til tilberedning, konservering, tørring m.m.

Iryna Solokova // GEN Ukraine
PREPPING
1. oktober
Ukrainske tørrings- og fermenteringshemmeligheder

Iryna Solokova har været en del af økosamfund i både Ukraine, Schweiz og Tyskland og vil med sin store erfaring inden for traditionelle, bæredygtige livsformer bl.a. dele ukrainske vildhøst- og fermenterings opskrifter med os.

Diana Karpenko // GEN Ukraine
PREPPING
1. oktober
Ukrainske tørrings- og fermenteringshemmeligheder

Diana er medstifter af det første kunst-økosamfund “Obyrok” i Ukraine og vil med resten af GEN Ukraine dele ukrainsk magi indenfor Zero Waste, Prepping og Sank Lav Spis. Viden der i høj grad er gået tabt i Danmark de seneste generationer, men som stadig bruges aktivt i Ukraine.

LOKATION

Lev & Lær Gården
Ærtevej 120, Egense, 5700 Svendborg

Øko-net, Lev & Lær Gården og det økologiske landbrug Økologi på Ærtevej samarbejder om at sætte lokale fødevarer på bordet gennem afholdelse af kurser, workshops og folkekøkkener på Sydfyn, mellem Ollerup og Svendborg. Læs om gården her. Lev og Lær Gården vil danne ramme om ZERO WASTE,  DYRK og PREPPING.